Moja ljubav prema psima je pocela davne 1976, kada smo nabavili svog prvog psa dobermana, sa kupiranim usima i repom. Bio nam je kucni ljubimac i cuvar imanja. Kasnije uz njega su dosli dalmatiner, pointer i vidras zatim kasnije su slijedile i druge pasmine...

Ukratko cu vam opisati svoju ljubav i interes prema svojim pasminama.

Evo par rijeci o nama... 

Nekoliko godina poslije 1984, sam pocela me interesirati pasmina Njemacki ovcar. Moj prvi njemacki ovcar sa rodovnicom se zvao Roki, kupljen je u zagrebackoj policiji gdje je obucen za pronalazenje droga, ostenjen 16.10.1984. Zahvaljujuci njemu pocela sam se sve vise zanimati o njemackim ovcarima. Bio je kucni ljubimac i cuvar kuce,a u toj je ulozi doživio i duboku starost od 13 godina. Uz njega sam se registrirala clanarinu sredinom 1985 u Hrvatski kinoloski savez (HKS) i Fédération Cynologique Internationale (FCI)

Nakon Roka nabavila sam i drugog njemackog ovcara, ENCO CRVENI MAYESTOSO, namijenjen za izlozbe, a kupljen je u uzgajivacnici CRVENI  MAYESTOSO, vlasnika kinoloskog suca gosp. Srecka Kukica. Dosao je u nas dom 12. studenog 1999. ,  star samo mjesec i pol dana. Bio je tako sladak, malen i cupav poput medvjedica. Odusevilo me to prekrasno malo bice koje se tako brzo i lako se uklopilo u moju obitelj. Osvajao je sve moguce izlozbe, imao je vise od 35 zavidnih titula bio je prvak Europe, prvak Slovenije, sampion Hrvatske, sampion razred mladih,sampion razred radnih i intenacionalni sampion (INT.CH.) Korung Kkl 1.

Godine 1995. imala sam kujicu - krizanku - bandoga (otac: pit bull, uvezen iz SAD-a + majka: napuljski mastif, uvezena iz Madjarske). Dvije godine kasnije, nabavila sam kujicu AMERICAN PIT BULL TERRIER, ostenjena 05.05.1997. linija Bullyson. Bila je kucna maza, vrlo socijalizirana i poslusna, kakvi su joj danas i potomci - nesto neopisivo za borbenu liniju. Mozda je i upravo to razlog da mi je ukradena 2005.,kad je imala 8 godina.

Nakon njenog nestanka odlucila sam nabaviti pasminu sto slicniju njoj - AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER, linija Mlader's, Sierra. Uvezena iz Srbije, a ostenjena 05.05.2006. - moja MOZZILA. Prije nego sto je dosla u Hrvatsku, registrirala sam uzgajivacnicu 15.02.2006. Crvena Munja. Prva registrirana uzgajivacnica u Zadarskoj zupaniji.

Potrudit cemo se sto bolje prikazati nase pse, nas uzgoj te Vas sto bolje upoznati sa AMERICKIM STAFORDSKIM TERIJEROM, nasim planovima i ciljevima buduceg rada.

Web design 2006 - 2021 © Crvena Munja kennel